De meest complete en gebruiksvriendelijke websites voor aannemer en particulier. Kik Hardglazen ramen
Online prijsberekeningen - Online bestellen - Scherpe prijzen
   Webwinkel
   Overzicht bestelling
   Inloggen

LEVERING 'JUST IN TIME'     Aflevertijdstippen binnen 1 uur nauwkeurig

Wie is Kik Rotterdam

 

Kik Rotterdam heet u van harte welkom op één van onze websites.

Graag geven wij U een indruk van de mogelijkheden die wij U kunnen bieden.

 

Kik Rotterdam biedt U een totaalconcept ten aanzien van de producten voor Uw complete gevel. Onze activiteiten zijn samen te vatten in een drietal disciplines.

 

 

Timmerfabriek

De activiteiten van de timmerfabriek bestaan voornamelijk uit de productie van hardhouten kozijnen, ramen en deuren en een aantal renovatie oplossingen, in elke gewenste afmeting en elk gewenst model en formaat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uiterst moderne en geluidsarme snij gereedschappen.

 

Desgewenst kunnen de kozijnen worden voorzien van ramen, deuren, dichtingsprofielen, beglazingsprofielen, plaatmateriaal, glas, ventilatieroosters en inbraakwerend hang- en sluitwerk. Al onze producten worden vervaardigd volgens de Nederlandse Praktijkrichtlijnen KvT (Kwaliteit van Timmerwerk)

 

Er zijn vele houtsoorten toepasbaar voor de productie van kozijnen, ramen en deuren, zoals onder andere Merbau, Meranti, Mahonie, Sapupira, Iroko, Oregon pine, Western Red Ceder. Echter, Dark Red Meranti is verreweg de meest toegepaste houtsoort. Het gebruik van de diverse houtsoorten geschiedt uitsluitend uit ecologisch verantwoord beheerde bosgebieden.

 

 

Glasgroothandel

Als glasgroothandel zijn wij leverancier van alle soorten bouwbeglazing, hardglazen draairamen, hardglazen klepramen, beglazingsprofielen, beglazingsmaterialen, ventilatieroosters en aluminium voorzetramen. Eveneens geldt hiervoor dat vrijwel alle producten in elke gewenste afmeting, elk gewenst model of formaat is te verkrijgen.

 

De glasproducten, in totaal ruim 2000 soorten en combinaties, zijn op te delen in diverse categorieën; te weten, spiegels, enkel glas, veiligheidsglas (gelaagd-, gehard- of draadglas) geëmailleerd glas, isolatieglas - ook wel dubbel glas of thermopane genoemd – veiligheids-isolatieglas (gelaagd-, gehard- of draadglas) zonwerend isolatieglas, zonwerend veiligheids-isolatieglas (gelaagd glas, in combinatie met een tegenruit van floatglas, gelaagd-, gehard- of draadglas) geluidwerend enkelglas, geluidwerend isolatieglas, geluidwerend veiligheids-isolatieglas (gelaagd glas, in combinatie met een tegenruit van floatglas, gelaagd-, gehard- of draadglas) brandwerend enkelglas, brandwerend isolatieglas, brandwerend veiligheids-isolatieglas (hardglas, in combinatie met floatglas, gelaagd-, gehard- of draadglas) dakbeglazing (enkel-, isolatie- of zonwerend glas) beloopbaar glas en de Screenline (isolatieglas of zonwerend isolatieglas, al dan niet in veiligheidsglas uitvoering, in combinatie met een geïntegreerde jaloezie, plissé of rolgordijn)

 

Sinds 1 februari 2008 leveren wij tevens -als eerste in Nederland- isolatieglas met een uniek concept; 15 jaar garantie op lek- en blindslag, inclusief gratis herplaatsing. Dit betekend voor U nog meer kwaliteit en onbezorgdheid zonder extra kosten voor de komende 15 jaar.

 

 

Webwinkels

Als initiatiefnemer en marktleider op het gebied van online verkoop van maatwerkproducten hebben wij in 2002 als eerste online aanbieder van glas- en gevelproducten een webwinkel toegevoegd aan onze website. Hierdoor is het voor onze afnemers mogelijk om maatwerkproducten zoals glas, hardglazen draai- en klepramen, beglazingsmaterialen, kozijnen, ramen, deuren, ventilatieroosters, aluminium voorzetramen, bouwverven en (glas)gereedschappen online te bestellen of om online een offerte samen te stellen.

 

Al onze inspanningen, Uw bestellingen, Uw vertrouwen en Uw feedback hebben onze online webwinkels tot een groot succes gemaakt. Hierdoor zijn wij de grootste online glasleverancier in Nederland en Vlaams België. Dit geldt eveneens voor de aluminium voorzetramen, ventilatieroosters en de machinale houtbewerkings producten.

Tevens zijn wij hierdoor in staat om door te ontwikkelen om zodoende nog beter aan te sluiten op Uw wensen.

Indertijd zijn wij niet gestart met een groot offensief om klanten en omzet te genereren, onze verdienste is het resultaat van kwaliteit, betrouwbaarheid, ontwikkeling, service, dienstverlening en Uw vertrouwen.

 

De complexiteit van de maatwerkproducten hebben wij als eerste aanbieder in Nederland om weten te zetten in een webwinkel. De complexiteit zit ‘m niet alleen in het aanbieden van de producten en de daarbij behorende beprijzing maar vooral in het op het juiste moment tonen van de juiste relevante informatie ten aanzien van een gekozen product inclusief het tonen van de begrenzingen en (maat)restricties van de producten. Ook het overbrengen van regelgeving, normen en voorschriften is ons inziens hierin van groot belang.

Het belangrijkste uitgangspunt is namelijk het feit dat een product aan de wensen van de afnemer moet voldoen, in combinatie met geldende regelgeving, voorschriften en richtlijnen. Het uitgangspunt hiervan is dat een maatproduct slechts één maal toepasbaar is, éénmaal besteld en geproduceerd en een product is bij een foutieve opgave compleet waardeloos geworden.

 

Let U bij het bestellen hierom vooral op de getoonde informatie rechts naast de keuzemenu’s en leest U de informatie van de waarschuwingsvensters alstublieft goed.

Op deze manier bent U verzekerd van een juist product voor de toepassing zoals U deze wenst.

 

 

Het streven van onze onderneming is dan ook het leveren

van kwaliteit en zekerheid aan onze afnemers, waarbij

flexibiliteit en service ons uitgangspunt is.

 

 

Kwaliteit en zekerheid

Kwaliteit in de vorm van hoogwaardige producten waarbij al onze kennis en ervaring wordt omgezet in zeer representatieve producten en zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening en ontwikkeling.

Door onze flexibele instelling zijn wij zeer goed in staat om in te spelen op uw wensen.

Alle ontwikkelingen, van tekening tot eindproduct geschiedt bij ons in eigen beheer en op een ambachtelijke wijze.

Ondanks dat alle bestellingen via onze webwinkel volledig geautomatiseerd worden verwerkt, wordt elke bestelling alsnog door ons overgelezen om eventuele onjuistheden te onderscheppen.

 

 

Concurreren op toegevoegde waarde

De kracht van ons bedrijf is onze uitstekende serviceverlening, de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, onze vakkennis, de leveringsbetrouwbaarheid en onze kennis van en in de branche.

 

 

Leveringsbetrouwbaarheid

Als geen ander zijn wij bekend met de problematiek rondom een planning en de oplevering van werken. Hierom hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee op een zeer nauwkeurige wijze elke bestelling en bestelregel in kaart is gebracht. Hierdoor zijn wij in staat onze leveringsbetrouwbaarheid tot vrijwel 100% te kunnen waarborgen.

 

 

Opdrachtgevers

Opdrachten worden verkregen van bouwondernemingen, aannemers, timmer- en onderhoudsbedrijven, klusbedrijven, montagebedrijven, schildersbedrijven, glasbedrijven, constructiebedrijven, woningstichtingen en bedrijven uit andere sectoren.

Tevens leveren wij eveneens aan particulieren die bekend zijn met de producten, de verwerking en de toepassingen daarvan.

 

 

Afleveren

Vrijwel alle (maatwerk)producten kunnen wij binnen een zeer korte tijd in een groot deel van Nederland op een door U gewenst afleveradres bezorgen. Enkele regio’s zijn hiervan uitgezonderd omdat het kosten/baten effect onrendabel is voor beide partijen.

Na invoer van de postcode op de bestelpagina geeft het systeem aan of bezorging van de gekozen producten in dat postcodegebied mogelijk is.

 

Afhalen

Alle bestellingen kunnen ook worden afgehaald aan de Schilperoortstraat 102, 3082 SZ te Rotterdam. Houdt U er rekening mee dat U zelf zorg dient te dragen voor eventuele laadhulp.